Visszatértünk! – Weblapunk újra megnyitott!

Nagy örömmel jelentjük be, hogy oldalunkat fél év szünet után újra megnyitottuk! Új külsőnkkel és tartalmainkkal pedig ismét készen állunk arra, hogy lenyűgözhessünk Téged.

Az elmúlt hat hónap kihívást jelentett mindannyiunk számára, de hálásak vagyunk, hogy újra itt lehetünk és szolgálhatjuk egyetemünk közösségét.
Célunk továbbra is változatlan maradt – elhozni nektek a leginformatívabb és legszórakoztatóbb tartalmakat és híreket, cikkek, videók, valamint galériák formájában. Legyen szó iskolánk, a KKK történéseiről, vagy a nagyvilágban zajló eseményekről, mi bemutatjuk őket.

Büszkén mondhatjuk, hogy webhelyünket immár telefonra is optimalizáltuk, így könnyebben tájékozódhatsz és maradhatsz velünk kapcsolatban, bárhol is legyél.
Előző lapunkhoz hűen, meghagytuk a Jegyzetek menüpontot, ahova könnyedén fel- és letölthetsz hasznosnak talált fájlokat, jegyzeteket, órai segédleteket.

Új cikkeinkre hetente kétszer számíthatsz: szerdán és vasárnap. Íróink mindig törekszenek a legizgalmasabb témák feltárására – olvashattok gazdasági, tudományos és közéleti témákban is, de a különböző könyv- és filmajánlók, valamint utazási tippek sem állnak messze tőlünk. Egy-egy olvasmányunkat pedig igyekszünk majd akár interjú formájában még szórakoztatóbbá tenni.

Legyél akár iskolánk hallgatója, akár külső érdeklődő – és persze tanárainkat is szívesen látjuk – reméljük, hogy megtalálod azt, amit keresel. Üdvözlünk itt, diákszervünk honlapján!

Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket mindenkinek, aki ebben az időszakban is kitartott és mellettünk állt.
Bízunk benne, hogy továbbra is lapunk aktív látogatója maradsz!

A következő cikkünkig pedig hallgasd meg a KOL hivatalos indulóját:

BACK IN THE KÜLKER!


A Külker Online csapata

(Ex KOL tagoknak pedig üzenjük, hogy a régi oldal tartalma teljes egészében le van mentve és semmi nem veszett kárba! Bármilyen ezzel kapcsolatos kérésért vegyétek fel velünk a kapcsolatot.)

Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *