Jelentkezés

Kedves hallgató!

Nagyon örülünk, hogy ide kattintottál, hiszen valószínűleg Téged is érdekel, hogyan lehetsz Külker Online csapattag. Jó helyen jársz, itt most minden fontos információt megtudhatsz a jelentkezéssel kapcsolatban!

Tagfelvételünket minden évben egyszer, az őszi félév során hirdetjük meg. A jelentkezés általában októberben szokott zajlani, és legkésőbb november elejéig kiderülnek az eredmények.

Az új tagok keresése nálunk két körben zajlik:

  • Először el kell jönnöd az iskolában tartott felvételinkre, ahol egy regisztráció után az általad választott szekcióknál kell próbát tenned. Legalább két szekcióhoz kell beadnod a jelentkezésedet, de ha érdekel több is, mi nem szabunk neked határokat! Ezután teljesítened kell a választott szekcióid helyszíni feladataid. Ezek nem nehezek – itt arra vagyunk kíváncsiak, hogyan teljesítesz felkészülés nélkül, azaz mennyire vagy kreatív. A szekcióvezetőktől pedig majd házi feladatot is kapsz, amit egy megadott határidőn belül kell nekünk elküldened.

Szekcióinkról és tevékenységeikről pedig Social Media felületeinken és itt, a honlapunkon is tájékozódhatsz!

  • A második fordulónk pedig nagyon egyszerű, mégis elengedhetetlen a sikeres felvételi érdekében. Ebben a körben egy személyes találkozóra invitáljuk az összes jelentkezőt, hogy megtudjuk, kik is vagytok valójában. Erre nem kell külön felkészülnöd, gyere el és légy önmagad! Itt kisebb csoportos beszélgetésekre, játékokra számíthatsz. Bármit elmesélhetsz magadról – ki vagy te, mik a hobbijaid, szenvedélyeid. Továbbá neked is lehetőséged nyílik még jobban megismerni a mi kis családunkat. Ez a forduló egy külsős helyszínen kerül megrendezésre, amit szívesen hívunk úgy, hogy kocsma.

A fordulók után pedig nincs más dolgod, mint várni az e-mailt, amelyben tájékoztatunk majd felvételid eredményéről. Ha esetleg nemleges a válasz, arról is értesítünk majd. És ne csüggedj, ha tényleg szeretnél közénk tartozni és kitartó típus vagy, akkor a következő évben tiszta lapokkal indulhatsz.

Ami fontos: szeptemberben légy résen és figyeld Facebook, TikTok és Instagram oldalainkat, valamint keresd az iskolában kitűzött plakátjainkat, hiszen így tudhatod meg tagfelvételink helyszínét és időpontját! Kár lenne lemaradni!

Reméljük sikerült minden információt megadnunk, ami a jelentkezéssel kapcsolatos. Ha pedig bármi  kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk!

Alig várjuk, hogy megismerhessünk!

A Külker Online csapata <3

Author